Немате Акаунт?

Ја заборавивте лозинката?

Products


Прилози
description :

   Прилози  мкд     Прилози    мкд 
 • Лепиња   20    • Лепиња на резанци   30
 • Пиперче   20  • Нафора  50/100 
 • Пиперче свежо   30  • Помфрит  40/60
 • Кромидче младо     • Помфрит со сирење  60/100


price :

20.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Канцона


Published :

True


Name :

Прилози

Печења 1кг.
description :

 • Јагнешко печење   
 • Свинско печење  660 мкд 
 • Телешко печење  


price :

660.0


Тип на цена :

exact


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Канцона


Published :

True


Name :

Печења 1кг.

Риба 1кг.
description :

   Риба 1кг.   мкд      Риба 1кг.   мкд   
 • Мавровска пастрмка    800  • Калифорниска пастрмка      750 
 • Охридска пастрмка    • Златна пастрмка  
 • Охридска белвица    • Кременадли од крап  
 • Полнет крап    • Орада (ципура)  1.000


price :

750.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Канцона


Published :

True


Name :

Риба 1кг.

Апетисани
description :

 • Лешник   150 мкд 
 • Бадем  150 мкд
 • Ф'стак  


price :

150.0


Тип на цена :

exact


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Канцона


Published :

True


Name :

Апетисани

Десерти
description :

 • Баклава парче    60 мкд 
 • Торта парче  
 • Палачинка со мед ореви и џем     70 мкд
 • Сладолед порција  120 мкд
 • Овошје  


price :

60.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Канцона


Published :

True


Name :

Десерти

Алкохолни пијалоци
description :

           0.05л.  мкд       0.05л.  мкд         0.05л.  мкд 
 • Лозова    50   • Мастика    50  • Стара жолта    60
 • Жолта Тиквеш VS     70  • Узо   50  • Узо Плумари    70
 • Коњак    60  • Вињак   50  • Вотка Балтик 

   50

 • Водка Смирнов    80  • Џин Сакс    60  • Џони Вокер  120
 • Џек Даниелс  200   • Шток   70  • Балантајн  120 


price :

50.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Канцона


Published :

True


Name :

Алкохолни пијалоци

Ликери
description :

 • Рум    50 мкд
 • Мартини    80 мкд
 • Вермут    80 мкд
 • Кампари   100 мкд 
 • Белис  120 мкд


price :

50.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Канцона


Published :

True


Name :

Ликери

Пива
description :

   Пива   мкд     Пива  мкд 
 • Скопско 0.33л/0.5л.   70  • Стар Даб 0.33л./0.5л.     70
 • Амстел 0.33л./0.5л.  80  • Старопрамен 0.5л.    80
 • Бекс 0.33л./0.5л.  80/90   • Хајнекен  100
 • Стела 0.5л.   90  • Каменица 0.5л.    70 
 • Јелен 0.5л.  70  • Туборг 0.33л.     80


price :

70.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Канцона


Published :

True


Name :

Пива

Вина на точење
description :

   Вина на точење  мкд     Вина на точење   мкд 
 • Смедеревка 1л.    200   • Кавадарка 1л.   200 
 • Розе 1л.    200  • Бунар  350
 • Вино чаша 0.2л.       50  • Шприцер 0.2л.     50
 • Вино Тиквеш 0.187л.     120  • Намештај    80
 • Барово Тиквеш 0.75  1000    


price :

50.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Канцона


Published :

True


Name :

Вина на точење

Вина Тиквеш/Сковин
description :

   Вина Тиквеш 0.750л.   мкд     Вина Тиквеш 0.750л.   мкд 
 • Тиквеш лимитед  1200   • Александриа бело    400 
 • Александриа црвено    400  • Розе    400
 • Траминец бело    400  • Темјаника бело    400
 • Шардоне    400  • Т`га за југ црвено    400
 • Семијон бело    400  • Тиквеш специјал    700
 • Тиквеш специјал 0.187л.     180  • Бела Вода Тиквеш 0.750 л.  1100 
   Вина Сковин 0.750л.   мкд     Вина Сковин 0.750л.    мкд 
 • Мускат бело    400  • Шардоне бело    400
 • Вранец црвено    600  • Македонско бело 0.375л.     150
 • Кале црвено    600  • Македонско црвено 0.375л.     150
 • Теран црвено    600  • Стоби Мускат Стонел 0.75     400
 • Стоби Куве 0.750 л.    400  • Сан Овезе 0.750 л.     600
 • Сан Сити 0.750 л.    250    


price :

150.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Канцона


Published :

True


Name :

Вина Тиквеш/Сковин

Безалкохолни пијалоци
description :

   Производи  мкд     Производи  мкд     Производи  мкд 
 • Кока кола    50   • Спрајт   50   • Миранда лимон   50 
 • Фанта портокал    50   • Пепси   50   • Џус праска 0.2л.    50 
 • Фанта лимон   50   • Севен ап   50   • Џус портокал 0.2л.   50 
 • Швепс   50   • Газоза   50   • Природна лимонада 0.2л.    80 
 • Тоник   50   • Миранда портокал    50   • Пригат 0.25l./Гора 0.25л.    60 
   Минерални води  мкд 

 • Бонаква 0.25л.

  30
 • Бонаква медиум 0.25л.    30
 • Пелистерка 0.25л.   30
 • Пелистерка 1л.

  60

 • Сода 0.25л.   30


price :

30.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Канцона


Published :

True


Name :

Безалкохолни пијалоци

Топли пијалоци
description :

 Топли напитоци  мкд  Топли напитоци  мкд  Топли напитоци   мкд
 • Турско кафе   30  • Капучино   60  • Млеко   50
 • Еспресо   40  • Нескафе   70  • Варена ракија    80
 • Макијато   50  • Чај   40  • Варено вино   70


price :

30.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Канцона


Published :

True


Name :

Топли пијалоци

Мени за Прослави 1
Description Link :

http://www.tomcesofka.com/ponudi/7/6


description :

Мени за прослави 1
- Храна
• Ордевер
• Пирошка
• 2 парчиња месо - по ваш избор (телешко/свинско печење; кременадла, шарска,
                            пилешки/свински ражнич, пилешка вешалица, пушена вешалица,
                            телешки мускул, пилешки стек - батак-карабатак)
• Свежа салата
• Гарнир по избор

- Пијалоци вклучени во менито со неограничени пијалоци:
• Алкохолни пијалоци: Бела/Жолта ракија; Коњак; Вотка; Узо; Скопско;
• Безалкохолни пијалоци: Кока Кола; Фанта; Кисела Вода.
• Вина:Сковин наливно бело и црвено вино

- Цена:
• без вклучени пијалоци: 600 мкд
• со неограничени пијалоци: 900 мкд


promocija :

True


price :

600.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Томче Софка


Published :

True


Name :

Мени за Прослави 1

Мени за Прослави 2
Description Link :

http://www.tomcesofka.com/ponudi/7/6


description :

Мени за прослави 2
- Храна
• Ордевер
• Пирошка
• Похован кашкавал
• 3 парчиња месо - по избор (телешко/свинско печење; кременадла, шарска,
                            пилешки/свински ражнич, пилешка вешалица, пушена вешалица,
                            телешки мускул, пилешки стек - батак-карабатак)
• Свежа салата
• Гарнир по избор

- Пијалоци вклучени во менито со неограничени пијалоци:
• Алкохолни пијалоци: Бела/Жолта ракија; Коњак; Вотка; Узо; Скопско;
• Безалкохолни пијалоци: Кока Кола; Фанта; Кисела Вода.
• Вина: Смедеревка; Розе.

- Цена:
• без вклучени пијалоци: 700 мкд
• со неограничени пијалоци: 1000 мкд


price :

700.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Томче Софка


Published :

True


Name :

Мени за Прослави 2

Коктел Мени 1
Description Link :

http://www.tomcesofka.com/ponudi/7/7


description :

Мени за коктел 1 понуди за шведска маса

 • Крем салати:  - урнебес, руска, пилешка 
 • Кашкавал  • Сувомеснати производи
 • Сирење  • Похован кашкавал
 • Шопска  • Поховани пирошки
 • Мешана  • Македонска салата
 • Канапеи  • Овошје
 • Проја  • Десерт

- Пијалоци вклучени во менито со неограничени пијалоци:
• Алкохолни пијалоци: Бела/Жолта ракија; Коњак; Вотка; Узо; Скопско;
• Безалкохолни пијалоци: Кока Кола; Фанта; Кисела Вода.
• Вина: Смедеревка; Розе.

- Цена:
• без вклучени пијалоци: 700 мкд
• со неограничени пијалоци: 1000 мкд


price :

700.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Томче Софка


Published :

True


Name :

Коктел Мени 1

Коктел мени 2
Description Link :

http://www.tomcesofka.com/ponudi/7/7


description :

Мени за коктел 2 Понуди за шведска маса

 • Кремасти салати   • Сувомеснати производи 
 • Сирење  • Похован кашкавал
 • Кашкавал  • Поховани пирошки
 • Шопска салата  • Мешана салата
 • Канапеи  • Македонска салата
 • Проја  • Мешано месо
 • Пилешки ражнич   • Свинска вешалица
 • Свински ражнич  • Димена вешалица
 • Плескавица  • Овошје
 • Селско месо  • Десерт

- Пијалоци вклучени во менито со неограничени пијалоци:
• Алкохолни пијалоци: Жолта лоза; Узо; Коњак; Вотка; Скопско;
• Безалкохолни пијалоци: Кока кола; Фанта; Џус; Кисела вода;
• Вина: Смедеревка; Розе.

- Цена:
• без пијалоци: 900 мкд
• со неограничени пијалоци: 1200 мкд


price :

900.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Томче Софка


Published :

True


Name :

Коктел мени 2

Коктел Мени 3
Description Link :

http://www.tomcesofka.com/ponudi/7/7


description :

Мени за коктел 3 Понуди за шведска маса

 • Кремасти салати   • Сувомеснати производи 
 • Сирење  • Похован кашкавал
 • Кашкавал  • Поховани пирошки
 • Шопска салата  • Мешана салата
 • Канапеи  • Македонска салата
 • Проја  • Мешано месо
 • Пилешки ражнич   • Свинска вешалица
 • Свински ражнич  • Димена вешалица
 • Плескавица  • Морски специјалитети 
 • Селско месо  • Риба
 • Овошје  • Десерт

- Пијалоци вклучени во менито со неограничени пијалоци:
• Алкохолни пијалоци: Жолта лоза; Узо; Коњак; Вотка; Скопско;
• Безалкохолни пијалоци: Кока кола; Фанта; Џус; Кисела вода;
• Вина: Смедеревка; Розе.

- Цена:
• без пијалоци: 1100 мкд
• со неограничени пијалоци: 1400 мкд


price :

1100.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Томче Софка


Published :

True


Name :

Коктел Мени 3

Мени за Свадби 1
Description Link :

http://www.tomcesofka.com/ponudi/7/5


description :

Мени за свадби 1
- Храна
• Ордевери
• Свежи салати
• Пирошки
• 2 парчиња месо - по избор: roast veal; roast pork; chicken steak; rolled-up pork steak;
                             grilled pork chops; rolled-up chicken steak; chicken stake(drumsticks);
                             “sharksa” hamburger; young beef; smoked steak.
• Гарнир по избор
• Десерт

- Пијалоци вклучени во понудата:
• Алкохолни: Скопско;
• Безалкохолни: Кока Кола; Фанта; Џус; Кисела вода;
• Вина: Смедеревка; Розе; Кавадарка.

- Цена:
• без пијалоци: 600 мкд
• со неограничен пијалок: 900 мкд

ГРАТИС
» АПАРТМАН за младоженците
» Музика - по договор
» Камера - по договор


price :

600.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Томче Софка


Published :

True


Name :

Мени за Свадби 1

Мени за Свадби 2
Description Link :

http://www.tomcesofka.com/ponudi/7/5


description :

Мени за свадби 2
- Храна
• Ордевери
• Свежи салати
• Пирошки
• Похован кашкавал
• 3 парчиња месо - по избор: телешко/свинско печење; пилешка вешалица; кременадла;
                            пилешки/свински ражнич; шарска; пилешки стек(батак-карабатак);
                            телешки мускул.
• Гарнир по избор
• Десерт

- Пијалоци вклучени во понудата:
• Алкохолни: Скопско;
• Безалкохолни: Кока Кола; Фанта; Џус; Кисела вода;
• Вина: Смедеревка; Розе; Кавадарка.

- Цена:
• без пијалоци: 700 мкд
• со неограничен пијалок: 1000 мкд

ГРАТИС
» АПАРТМАН за младоженците
» Музика - по договор
» Камера - по договор


price :

700.0


Тип на цена :

starts_from


ugostitelstvocompany.company :

Ресторан Томче Софка


Published :

True


Name :

Мени за Свадби 2

Еднокреветни соби Скопје
Description Link :

http://www.tomcesofka.com/ponudi/6/2


Smestaj :

Хотел 4*


Company :

Хотел Томче Софка


Description :

Еднокреветни соби Скопје Хотел Томче Софка

Идеално решение за гости кои се на пропатување во Скопје и/или Македонија
и имаат потреба од неколкудневен престој во комфорно сместување каде ќе
можат да ги наполнат батериите пред новите обврски. Можноста за тивок одмор
далеку од вообичаениот градски метеж го прават Хотелот Томче Софка посетена
попатна станица. Во склопот на собите на располагање се следниве погодности:

 • единечен лежај   • телефон
 • туш кабина  • кабелска телевизија 
 • клима уред  • кабелски и безжичен интернет 
 • LCD TV  • послуга во соба од 08-24ч.
 • мини музички систем   • 24 часа рецепциска служба

- ЦЕНА:
» ноќевање со појадок: 3100 мкд.


Published :

True


Тип на цена :

exact


Price Range :

[7350]


Place :

Skopje


Country :

Македонија


Name :

Еднокреветни соби Скопје

Next Page